Tilbakemeldinger


Hei,

jeg fikk anbefalt EFT time med Anette via ei venninne som har prøvd metoden. Jeg var veldig redd for en nært forestående fødsel. Ila skype timen opplevde jeg og bli roligere med tanke på fødselen og har også vært roligere etterpå. Anette var veldig lett og snakke med og jeg hadde en positiv opplevelse.

Mvh,

Hege 

 

Jeg har lenge ønsket å prøve EFT fordi jeg har hørt fra flere hold at dette er noe som gir resultater. Jeg er grunder og jeg trenger å fungere optimalt i min hverdag – jeg slet med gammel ubrukelig bagasje i ryggsekken som holdt meg tilbake. Anette brukte kun 3 timer på meg og nå er jeg kvitt denne bagasjen som jeg har slitt med i mange år! Jeg er utrolig takknemlig for at jeg traff Anette- hun er dyktig, dedikert og oppnår resultater.  Anbefaler Anette på det sterkeste.

 

Jeg kom til Anette for å få bukt med flyskrekk som jeg fikk etter en traumatisk flytur noen år tidligere. Jeg har aldri tidligere prøvd noen form for terapi eller samtaler, men det var noe med Anettes beskrivelser på hjemmesiden som tiltrakk meg, og som gjorde at jeg ønsket å prøve EFT.

Jeg var litt nervøs først fordi jeg ikke visste hva jeg hadde i vente, men Anette er utrolig imøtekommende og har et rolig vesen, så jeg følte meg umiddelbart trygg og tatt vare på. Anette forklarte enkelt hvordan hun kom til å gå frem og hva metoden går ut på før vi startet.

Gjennom hele timen klarte hun å sette ord på ting jeg ikke engang visste at var et problem, og hun fikk meg til å forstå at det kanskje var andre ting som var årsaken til flyskrekken. Uten at jeg egentlig tenkte over det, ble frykten for å fly mindre og mindre. Hun hjalp meg å sortere tankene mine, og unngå å lage store tankespinn slik jeg har en tendens til å gjøre.

Etter at timen var over følte jeg meg rolig og trygg, og jeg hadde aldri trodd at jeg skulle få slike resultater etter bare en time med terapi. Hun lærte meg også teknikken hun bruker, slik at jeg kan bruke den samme metoden på meg selv i forhold til andre ting, og dette har vært helt uvurderlig for meg.

Anette er en svært profesjonell og dyktig terapeut, som jeg virkelig anbefaler alle som har problemer de trenger å ta tak i, å gå til.

Tone, 33

 


 
Jeg har slitt med smerter, manglende humør og energi i flere år og møtte til slutt veggen. Jeg prøvde å gjøre de "rette tingene", men uansett hva jeg enn gjorde satt jeg igjen med en følelse av "jeg vil jeg vil, men får det ikke til!"
Humør, selvtillit og gnist var og ble borte, motløsheten var i ferd med å få overtaket. Og jeg måtte for all del ikke tro at jeg fortjente å ha det bra, nei det fikk garantert store negative konsekvenser!! En ganske skrudd tankegang, men høyst reel situasjon for meg før jeg kom i kontakt med Anette. Det ble vendepunktet :-))

Etter bare tre-fire EFT behandlinger, hvor det kom både tårer og latter ser jeg nå starten på et nytt liv!

De vonde følelsene som hadde satt seg i kroppen, er sortert og "nøytralisert".

Jeg ser lysere på livet enn jeg har gjort på lenge, har fått troa på at jeg er god nok tilbake, og smertene er redusert fordi det er mindre spenninger i kroppen.

Utfordringer i livet har jeg fremdeles, men jeg klarer nå å håndtere de mer objektivt og rasjonelt. En helt fantastisk følelse!

Og det beste av alt er at jeg har lært et verktøy som kan brukes både på meg selv og ungene mine.

Spesielt min sønn på 9 år setter pris på at jeg "banker". Han merker hvor godt det gjør :-)

Å prøve dette kan anbefales på det varmeste!

Hilsen en svært takknemlig vestlending :-)

 Jeg er utdannet sosionom og har jobbet sammen med Anette som miljøarbeider innenfor rusbehandling i et og et halvt år. I denne sammenheng har jeg observert Anette gi EFT-behandlinger til brukere, samt hatt jevnlig kontakt med disse både før og etter behandling.

Tilbakemeldingene jeg har fått fra brukere som Anette ga EFT-behandling til er at de opplever stort utbytte av behandlingene, både ifht. å bearbeide emosjonelle utfordringer, samt å redusere russug. Jeg har observert at brukere som har hatt sterkt russug eller som har vært emosjonelt ustabile, har blitt helt rolige etter EFT-behandling. Brukerne rapporterte også at russuget avtok fullstendig.

Kvinnelig sosionom, Stavanger

 

Jeg hadde en del vonde opplevelser i barndommen, som igjen har gjort at livet til tider føles tungt og vanskelig.
Jeg opplevde at noen negative tankemønstre gjentok seg, samt at jeg kunne kjenne på vonde følelser uten at jeg klarte å sette ord på disse. Da jeg ikke klarte å "finne en vei" ut av smerten på egenhånd valgte jeg til slutt å oppsøke EFT-terapeut Anette Westgaard.

EFT-behandlingene hos Anette har gitt meg en større klarhet i kjernen (årsaken) til disse følelsene og mønstrene, samt ført til at gamle og vonde følelser har blitt forløst.  "Bagasjen" jeg opplever jeg bærer med meg fra tidligere oppleves litt lettere for hver behandling, og jeg fortsetter å kontakte Anette med jevne mellomrom for å lette på denne bagasjen.

Anette oppleves som tålmodig og empatisk, samt seriøs og genuint interessert i å hjelpe. Å bli møtt på denne måten skaper for meg trygghet og tillit. Jeg kan anbefale EFT-behandling hos henne både for konkrete problemer, men også dersom ting føles vanskelig uten at du helt vet hvorfor.

Kvinne, 29 år

 

Hei,
Jeg har fått utrolig god hjelp av Anette Westgaard og EFT.

Jeg har slitt med angst etter traumer fra barndommen og et destruktivt selvbilde gjennom hele livet. Jeg opplever Anette som terapeut som veldig tilstede med ærlige tilbakemeldinger. Spesielt når jeg har gjort meg selv til ett offer så har jeg for første gang i mitt liv sett det. Anette syr ikke puter under armene mine, det oppleves ekstremt verdifullt. Sammen med EFT som forløser de negative følelsene, så åpner det opp for noe helt nytt i meg.
Opplever at både traumene, det dårlige selvbildet, og offeret i meg er i ferd med å gå i full oppløsning.

 

Hilsen takknemlig Mann 32

 


I would like to thank Anette for her help and for being such an excellent therapist with the EFT method of healing. Anette helped me when I was in a deep trauma after I got attacked in a park by a man who wanted to rape me.
I got out of it unharmed, but I was very traumatized and shaken, and after 10 days I still felt horrible, suffering from anxiety and fear.
All my friends noticed that there was something wrong with me. I felt like I would never be happy again.

Anette kindly gave me an appointment on a very short notice. After an one hour session it all fell of me, I could sit up straight again and breath deeply.
I felt very shaken the day of therapy, but the next day I felt like I was back to my usual self- I woke up in the morning and I could smile again. The experience stopped coming back to me.


*After some time I realized that now it is just one of many different experiences of my life. I don't really think of it, but when I do it doesn't affect me.*

Thank you Anette and EFT!

 


Jeg slet med kvalme ganske fort etter at jeg ble gravid. Det var forferdelig å forlate huset i frykt om at jeg skulle spy ute blant folk. Jeg spydde ute på vei til jobb flere ganger. Holdt meg hjemme på sofaen store deler av døgnet. Jeg fikk to EFT - behandlinger av Anette, og etter det har jeg ikke spydd. Helt fantastisk at det hjalp så mye med kun to behandlinger. Anbefaler EFT på det sterkeste uansett plager.

Tone 

 

 Jeg har gått hos Anette siden februar 2010, helt siden Mamma tok selvmord. Hun har vært en helt enestående støtte i tilegg til at EFT og Rosenterapi er utrolig effektive metoder. For meg har det helt klart virket, og vi fortsetter og skrelle vekk lag på lag med vonde følelser og begrensende, inngrodde tankemønstre.
Det jeg liker best med Anette er at hun er så flink til å sette ord på ting jeg føler, er ekstremt empatisk, ikke-dømmende og får meg alltid til å stille spørsmål over tankemønstrene mine.
Det jeg liker best med EFT er at hele metoden baserer seg på en total aksept av følelsen/situasjonen man er i, uannsett hvor vond eller tåpelig man synes den er, noe som er utrolig befriende. Og så er det selvfølgelig veldig deilig når man kjenner i kroppen at noe regulerer seg og slipper taket.

Må oppleves. Tusen takk, Anette!


Mvh Cecilia, 24 år

 

Hei Anette,
Det var med nysgjerrighet jeg kom til deg på første EFT time.
Og forundringen var stor da smertene i leddene forsvant etter behandling.
Jeg har brukt smertestillende tabletter for å fungere, og har hatt min første dag uten disse.
Ser frem mot neste time.

Nils, 59 år

 

Da jeg kom til deg hadde jeg fått diagnose av flere leger: Angst. Problemer spesielt på kvelden når jeg skulle legge meg å sove, da med store uroligheter i kroppen, så ille at det eneste som fungerte var sobril. Problemet var at jeg følte etter feil i kroppen som gjorde at jeg ble veldig urolig. Da alt fra smerter i brystet til ekstrem svimmelhet. Dette kunne også skje midt på dagen uten noe som helt forvarsel. Rett og slett et angstproblem etter for mye stress i hverdagen, både jobb og privat. Jeg hadde en behandlingstime hos Anette med alternativ behandling etter utallige legebesøk. Vi gikk gjennom EFT som hadde ekstrem virkning på meg. Allerede etter første timen. Samme kveld brukte jeg EFT når jeg følte meg engstelig eller urolig. Jeg slapp da å bruke sobril, og sovnet. Det har nå gått langt over 1 uke og jeg har ikke rørt sobril, noe jeg er meget imponert over. Vil takke for en virkningsfull behandling som har gjort dagene lettere, slik at jeg kan komme i gang med livet mitt igjen.

Takk.

Didrik

 

Mine erfaringer med EFT behandling: Jeg er veldig fornøyd med EFT behandlingen hos Anette Westgaard. Til tross for at jeg kjente til EFT godt fra før av og har selv kunnet hjelpe andre med metoden, klarte jeg ikke å komme til bunns i noen egne saker før jeg kom til Anette. Hun hjalp meg å holde fokus og få ryddet opp i mitt indre, og etter bare 6 behandlinger har vi sammen virkelig fått ryddet opp "inni der". Hun er proff. Kan absolutt anbefale Anette til andre!

 

Jeg har nå med jevne mellomrom gått til behandling hos Anette i et halvt år. Vi jobber oss gjennom tema for tema, og hun er en strålende terapeut med en fantastisk behandling. Hun er profesjonell, svært kunnskapsrik og har en måte å gå inn i problemstillingene på som imponerer meg. EFT er et nesten ubegrenset redskap, og i hendene på en dyktig terapeut som Anette blir det veldig kraftfullt.

Jeg anbefaler EFT som metode og Anette som terapeut på det varmeste.

Hilsen R.
Mann, 39 år.

 

Etter mange års misbruk av opiater, hovedsaklig heroin, kom jeg i kontakt med EFT terapeut Anette Westgaard.
Jeg ville ut av dette helvete og har/hadde prøvd flere ganger å legge meg inn på div. avrusingsplasser.

Anette presenterte for meg en metode som jeg helt ærlig var svært skeptisk til i starten.
Dette skulle vise seg å være unødvendig.
Etter noen få behandlingstimer så var rus-suget mitt så og si borte.
Alle som har vært borte på nålen, vet hvor hardt det er å kutte ut den. Det er jo tross alt din beste venn, men samtidtig din værste fiende. Den er alt og ingenting. Alfa og omega. Du trenger den hver dag for å leve. Samtidig kan den like fort føre til din død.

Jeg fortalte om dette (behandlingen) til fastlegen min, mens den pågikk og jeg merket at suget etter dop forsvant.
Det ville ikke fastlegen høre noe av. Legen min sa at det ikke fantes noe håp for meg. Noe jeg har fått høre i mange år.
Over 90% av de som prøver å slutte med dette, faller utpå igjen og jeg har tross alt prøvd flere ganger, x-antall, uten hell. Og uansett om man er rusfri i 15 år, henger det som et spøkelse over deg. Man er ALDRI helt trygg.
Det som er så fint her da, er at man kan ta i bruk denne metoden (gjerne på egenhånd også, noe jeg har gjort flere ganger) når suget etter dopen kommer smygende og behandlingen har en effekt som er så rask og umiddelbar og rett og slett fjerner alt sug.
Dette er et gratis "legemiddel", når man har lært seg metoden. Ingen tabeletter. Ingen timebestilling hos fastlege. Ingen penger.
Det er gratis og det virker. Nesten for godt til å være sant, bortsett fra at det er sant.

Jeg har drevet med rus siden jeg var 15-16, heroin siden jeg var 18-20 år og er i dag 33, så jeg vet litt om både avhengighet, rus, avrusing, abstinenser og tilbakefall osv.
Denne behandlingen her er den som jeg helt klart har hatt den raskeste og beste effekten av, av det jeg har forsøkt. Og den hjelper faktisk mot abstinenser/kramper også.

Legen min ville jeg skulle gå inn i LAR - Legemiddelassistert rehabilitering og starte opp med subutex/metadon.
Dette var noe jeg ikke ville, i.o.m Anettes metoder fikk meg bort fra dette suget likevel. Hvorfor starte med nye legemiddelpreparater da? Og gå på det gjerne for resten av livet.
Og når det gjaldt denne metoden, så var jo legene sterkt imot det...merkelig nok, for det hjalp meg jo.
"Johnny, du kommer aldri til å klare dette" - er en setning som er prentet inn i hodet mitt fra fastleger og andre folk.
Men jeg klarte det jo. Det er mitt bevis tilbake til legene om deres metoder og medisiner. Sterke, vanedannende og farlige medisiner.

Dette er en metode som er så enkel og så fantastisk effektiv, at jeg kan ikke skjønne og forstå hvorfor den ikke er mer opplyst.
Jeg vet det finnes mange sjeler der ute som trenger hjelp og som ikke får det. I tillegg er den hjelpen de får, ofte feil.

En annen ting som betydde og betyr enormt mye for meg som narkoman er at Anette aldri behandlet meg som noe skittent og "unormalt".

Dette sier jeg fordi jeg er vant til å bli dømt og sett ned på, fordi jeg jo faktisk er narkoman. Men jeg er fremdelses et menneske med følelser.
Noe de aller fleste narkomane, om ikke alle er og vil bli. Forhåndsdømt og sett ned på.

Jeg har opplevd å bli dømt av leger, sykehus, sykepleiere m.m. Profesjonelle folk innen medisinen og legeyrket, der man ikke skulle tro at slikt gikk an..
Anette dømmer ingen. Dømte meg aldri. Behandlet meg som et helt "vanlig" menneske, hva nå enn folk legger i ordet "vanlig", men likestilte meg som alle andre.
Jeg følte og føler aldri noe ubehag når jeg pratet/prater med henne.

***Takk Anette, for at du hjalp meg! For at du er den du er og for at du behandler alle likt som mennesker. Du har et godt hjerte! Kanskje jeg ikke hadde sittet her i dag uten deg. Du er en livredder!***

Behandlingen jeg fikk, "tapping", startet for ca ett år siden. Effekten var så og si umiddelbar (helt fantastisk) og jeg holder meg rusfri fremdeles den dag i dag. Bruker ikke noe metadon e.l eller er i LAR-systemet.

Og jeg har alltid med meg "tapping"-metoden i hodet mitt, de dagene suget blir for stort.
Jeg ser håp.

---Etter 17 år ser jeg endelig lyset i enden av tunellen.---


Johnny, 33 år.

 

Hei!

Etter mange år med terapi opplevde jeg at EFT med Anette Westgaard hjalp meg over de tyngste kneikene i løpet av noen få timer! Behandlingene har hjulpet meg enormt med traume- og relasjonsproblematikk. I seg selv har jeg også merket at det gjør meg gladere og lettere til sinns.

Jeg opplever Anette som en veldig seriøs, profesjonell og stødig behandler. Man føler seg sett, hørt og forstått. Hun skaper trygge rammer og har ett spesiellt talent for å umiddelbart oppdage og ta tak i selve kjernen av ett problem, nesten før man selv vet hva det er. Sammen med Rosenmetoden har EFT forandret livet mitt fullstendig til det bedre. Jeg opplever EFT som ett verktøy som er lekende lett, morsomt og som ikke minst fungerer for det meste! Jeg gleder meg til å lære mer og prøve det ut på alt. Anette som behandler og metodene hennes anbefaler jeg på det varmeste.

 

Hilsen Maria 34

 

Hei :o)
EFT er topp ! Etter förste time med Anette  er det ukontrollerte sötsuget knyttet
til mammas död forsvunnet... Utrolig og fantastisk terapimetode. Jeg anbefaler den
til alle og Anette er kjempeflink, varm og söt. Jeg fölte meg vel med en gang.

 

Hilsen glad Ceci (22)

 

Mine erfaringer med EFT behandling: Jeg har fått eft behandling for bl.a. isjas og
rennende øyne. Dette har hjulpet meg og jeg kan absolutt anbefale en slik
behandling!

Hilsen
en fornøyd dame

 

Hei:)

Min erfaring med EFT er noe jeg er kjempe
fornøyd med!Jeg har prøvd det meste, hudkremer, krystall sliping,laser osv.
Ingenting av det fungerte!EFT der imot fungerte veldig bra mot kvisene mine:) Og jeg
følte meg fantastisk i tillegg!Anbefaler EFT mot urenhud,kviser, akner osv.

Hilsen

en kjempe fornøyd gutt:) 

Kontaktperson:
Anette Westgaard

Tlf: 458 06 561

post@anettewestgaard.no

Vi tilbyr behandlinger i:
Fredrikstad, Oslo og via Skype.