Rosenmetoden


"Massasje for sjelen"

Rosenmetoden går ut på å løse opp muskelspenninger i kroppen, og å frigjøre følelser som sitter bak. Mange glemmer å lytte til kroppen, og merker dermed ikke signalene før det oppstår spenninger, smerter og ubehag. Smerte er kroppens måte å si fra til oss at noe ikke er som det skal. Marion Rosen, grunnleggeren av denne behandlingsformen, kaller Rosenmetoden "en massasje for sjelen".

Muskelspenninger fører til at pusten hemmes. Fordelen med å benytte seg av Rosenmetoden som behandlingsform er at du får muligheten til å bli mer levende og spontan. Du kan oppleve økt vitalitet, selvinnsikt og livskvalitet – og sist, men ikke minst, kroppen føles friere. Når spenningene slipper, vil man særlig merke det ved at pustemønsteret endres. Tanken er at kroppen avspeiler både bevisste og ubevisste følelser, og at pust er det formidlende ledd mellom det bevisste og ubevisste.

Rosenmetoden handler om vårt indre landskap. Det handler om å tørre og bevege seg inn i de forskjellige følelsene. For å se litt om hvordan en behandling i Rosenmetoden foregår, se et opptak av intervju med Marianne Behn i "God morgen Norge" her.

 

 

 

Kontaktperson:
Anette Westgaard

Tlf: 458 06 561

post@anettewestgaard.no

Vi tilbyr behandlinger i:
Fredrikstad, Oslo og via Skype.