Om meg

anette2017
Jeg er medlem av NRF - Norske rosenterapeuters forening og ACEP - Association for Comprehensive Energy Psychology. Jeg er også registrert i brønnøysund i registeret for alternativ behanding. Dette tjener du som kunde på ved at mine tjenester er fritatt for moms, i tillegg til at jeg som terapeut er forsikret og godkjent.

Jeg er født i 1980. I 2008 ble jeg ferdig sertifisert EFT-terapeut alle nivåer gjennom EFT Norge sitt sertifiseringsprogram, og i 2010 gjennomførte jeg en internasjonal sertifisering gjennom grunnleggeren av EFT-metoden i USA. Den siste sertifiseringen er det kun to terapeuter i Norge som innehar.

Jeg har også gjennomført 5 års studium av Rosenmetoden, og er sertifisert Rosenterapeut, godkjent av The Rosen institute i Berkley California.

Med en grunnleggende interesse for det menneskelige sinn, og et oppriktig ønske om å bistå andre mennesker i deres prosess, har jeg hjulpet mange. Les kommentarer fra noen av disse under fanen "tilbakemeldinger".

Min filosofi: "Vi alle har både positive og negative opplevelser fra livet. Og noen ganger trenger vi bare rydde opp litt, slik at opplevelsene våre kan gå fra å være hindringer - til å bli muligheter."

 


 

Kontaktperson:
Anette Westgaard

Tlf: 458 06 561

post@anettewestgaard.no

Vi tilbyr behandlinger i:
Fredrikstad, Oslo og via Skype.